Cube Long Arrow Right External Link angle-right Search Times Spinner angle-left

Elnyertük az Év Honlapja díjat

BY ÍRISZ TÖLGYESI · PUBLISHED 2019.12.03. · UPDATED 2019.12.08. 

Szolgáltatás kategóriában indultunk az Év Honlapja pályázaton, és nagy örömünkre az Év Honlapja díjjal a kezünkben térhettük haza, a múlt heti ünnepélyes díjátadóról.

A Magyar Marketing Szövetség által kiírt, az Év Honlapja pályázat egy olyan verseny, ahol szakmai zsűri bírálja a nevezők honlapját, és választja ki több tucat pályázó közül a legkiválóbbat.

A beadott “munkákat” ez esetben cégünk honlapját, az alábbi szempontok alapján vizsgálták:

Kategóriának megfelelő tartalom: A tartalmat nem lehet általában értékelni, kizárólag a konkrét kategória jellegzetességeinek megfelelően. A zsűri megvizsgálta, hogy a Salonic oldalán található tartalom, hogyan viszonyul az általunk nyújtott szolgáltatáshoz.

Design: Egy weboldalnak elengedhetetlen ismérve, hogy az összkép milyen benyomást kelt a látogatóban. Egy honlap vizuális megjelenése nagy mértékben döntő lehet, hogy a látogató vásárol, vagy sem. Úgy látszik a Salonic kifinomult “pale” színei és szemléletes illusztrációi elnyerték a zsűrik tetszését.

UX – User Experience: A felhasználói elégedettség és maga az élmény sok szempontot magába foglaló zsűrizési szempont. A legfontosabb, hogy a látogató könnyedén és gördülékenyen tudjon böngészni az oldalon, sőt szórakoztatónak találja a weblapon töltött időt és alkalomadtán visszatérjen.

Kreativitás: Ezt a szempontot talán nem kell megmagyaráznunk. Egy üzenet ötletes megközelítése, egy gondolat kreatív átadása, egy szikra ami megcsillan a látogatók szemében, ha ismertek minket, tudjátok, mi így dolgozunk!

Reszponzivitás: Ez az ijesztő szó nem más, minthogy egy weboldal tökéletesen mutasson bármilyen készüléken (telefon, laptop, tablet, asztali számítógép). Nos, ezen a területen is megtettünk minden tőlünk telhetőt, akik használják a programunkat, ők ezt nap mint nap tapasztalhatják! Minden eszközön, ugyan olyan jól látható a Salonic kezelő felülete, nem csak a weboldalunk. 

Ahogy már említettük, mi a szolgáltatás kategóriában indultunk, melyben idén 25-en neveztek, – ez volt a legnépszerűbb kategória – és négy díj talált gazdára:

‘Az Év Honlapja’: Salonic

Minőségi Díj: Debreceni International Airport – regionális légikikötő

Különdíj: Billingo

Különdíj: Pregprogram

A díjazottak listáját tekintve láthatjátok milyen fantasztikus versenytársaink voltak a mezőnyben, ezért külön megtiszteltetés számunkra, hogy a “legértékesebb” szakmai elismerésben volt részünk.

Az ilyen jellegű sikerek mind partnereink sikerei is, hiszen közös erővel tesszük egyre jobbá, színesebbé és felhasználóbarátabbá a Salonicot!

Ha még nem jártál az oldalunkon, ismerkedj meg velünk most!