Cube Long Arrow Right External Link angle-right Search Times Spinner angle-left

Büszkék vagyunk a Schwarzkopf Professional-nál oktató felhasználóinkra

BY ÍRISZ TÖLGYESI · PUBLISHED 2020.02.11. · UPDATED 2020.02.14.

Három neves fodrász szaktekintély partnerünkkel büszkélkedhetünk, akik a megújult Schwarzkopf Professional ASK Academy-nál oktatnak. Heiszler Ivett a Heiszler Szalon tulajdonosa, üzletvezetője és fodrásza, üzletmenedzsment – tudatos üzletfejlesztés workshoppot tart, Veress-Győri Sándor és Nagy Mariann a VGS Education megalapítói és a Studio77 tulajdonosai pedig több napos hajvágás illetve Cut & Colour tanfolyamokat tartanak a 2020-as évben.

Munkásságukról és tanfolyamaikról egy két részes cikk sorozatot olvashattok itt a Salonic blogon. Ez alkalommal hölgyeké az elsőbbség, már csak azért is, mert vészesen közeleg Ivett első üzletmenedzsment – tudatos üzletfejlesztés workshopja, mely közvetlenül a Salonic születésnapja utáni napon, február 27-én lesz az Schwarzkopf Professional ASK Academy szervezésében.

Heiszler Ivett mesterfodrász, 15 éve dolgozik a szakmában és 2007-óta vállalkozó. Munkája során gyermekkori álma válik valóra, amikor nap mint nap bemegy az üzletbe. Ivett nem csak a fodrászathoz ért tökéletesen, hanem üzletfejlesztési szemlélete is kiemelkedően magas szinten jár. Az a fajta ember, aki imád és tud az emberekkel bánni, legyen szó vendégekről, munkatársakról, szakmai partnerekről. Ivett a szakmában töltött egy évtized tapasztalatát gyúrta össze egy tematizált, egész napos workshoppá, hogy tovább adhassa tudását a frissen induló vagy újrakezdő üzlettulajdonosok számára.

Jelenleg két workshop időpontról tudunk az első félévben, melynek a Schwarzkopf Professional ASK Academy ad otthont:

Az első alkalom alig 2 hét múlva, február 27-én lesz, melyet nem érdemes elszalasztani, ugyanis a következő lehetőségre június 30-ig kell várni. Az oktatások egész naposak lesznek, 10:00-18:00 óráig tartanak, olyan témákra lebontva, melyek különböző aspektusból támogatják a sikeres üzletvezetést és szalonmenedzsmentet.

Fussátok át Ivett tematikáját, szerintünk minden téma (egyesével is) aranyat ér!

 • Üzletmenedzsment és rendszerépítés vállalkozói szemmel
 • Hogyan építsd ki üzleted belső rendszereit?
 • Hogyan dolgozz strukturáltan a csapatoddal?
 • Hogyan legyél jó üzletvezető?
 • Hogyan vegyél fel új kollégát?
 • Hogyan szerezz több vendéget?
 • Hogyan építs ki stabil, visszajáró vendégkört?
 • Miben segítenek az automatizált online rendszerek?

Az üzletmenedzsment – tudatos üzletfejlesztés workshop olyan témákat ölel fel, melyek elengedhetetlenek egy szalon sikeres üzemeltetéséhez. Hasznos azok számra is akik kisebb vagy nagyobb létszámú csapattal dolgoznak. Márkafüggetlenül részt lehet venni az előadáson, mely elsősorban vállalkozóknak, üzletvezetőknek és üzlettulajdonosoknak szól.

Mindenkinek ajánljuk aki:

 • Professzionális üzletvezetési módszerre akar szert tenni.
 • Újonnan tervez üzletet nyitni.
 • Meglévő üzlettel rendelkezik és szeretne jobb lenni, kitűnni a tömegből.
 • Elakadt az üzletvezetés terén.
 • Színvonalas továbbképzési modulra és inspirációra vágyik.

Jelentkezés és további információ a [email protected] e-mail címen, vagy a +36 30 437 4519 -es telefonszámon.

Időpont: 2020. 02. 27. 10:00 – 18:00

Helyszín: Schwarzkopf Professional ASK Academy – 1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Kövessétek nyomon a szakmai képzéseket, ne sajnáljátok rá az időtöket, hiszen a tudás megtérül! A siker kulcsa a folyamatos fejlődés és tanulás valamint az alázatos, szakértelemmel végzett munka!

Cikksorozatunk második részében hamarosan hozzuk Nektek Veress – Győri Sándor és Nagy Mariann vagyis a VGS Education és a Schwarzkopf Professional ASK Academy együttműködésének híreit.