Cube Long Arrow Right External Link angle-right Search Times Spinner angle-left

Alábecsülhetetlen vendégélmény

BY ÍRISZ TÖLGYESI · PUBLISHED 2019.12.23. · UPDATED 2019.12.23. 

Gondolkoztatok már rajta, hogy mit él meg a vendég onnantól kezdve, hogy kapcsolatba lép Veletek, szépségipari szakemberekkel? Manapság az első amit egy szolgáltatás igénybevétele előtt megnézünk, hogy milyen értékeléssel rendelkezik és milyen vélemények olvashatók egy adott szalonról vagy szakemberről.

Aki velünk dolgozik tudja, hogy nálunk partnereink elégedettsége van az első helyen! Most megosztjuk Veletek, mi hogyan csináljuk, lefordítva a Ti területetekre.

Összegyűjtöttünk Nektek 5+1 alapvető fontosságú dolgot, melyekre érdemes odafigyelnetek:

 1. Kommunikáció:

Mutassátok be magatokat a social média felületeken, hiszen valószínű, hogy a vendégek vagy ajánláson vagy interneten keresztül érkeznek hozzátok. Készítsetek egy átlátható weboldalt, Facebook oldalt, Instagram profilt, amely elmeséli a történeteteket, bemutatja a munkatársakat és áttekinthetővé teszi a szolgáltatásokat. Itt szeretnénk megjegyezni, hogy nálunk a Salonic PRO csomaghoz ajándék weboldal jár, ingyen tárhellyel!

Tisztában vagyunk vele, hogy a social média egy külön szakma, ezért partnereinknek fenntartjuk a lehetőséget, hogy kiegészítő szolgáltatásként igényeljenek nálunk Facebook oldal menedzsmentet és hirdetési kampány kezelést.

2. Időpontfoglalás: 

Ne engedjétek el a vendégeket új időpont nélkül! Szuper jól bevált módszer, ha a szolgáltatás befejeztével rögtön új időpontot egyeztettek, ami rögtön bekerül a naptárba.

Azonban sokan nézelődnek a neten és akár új vendég, akár visszatérő, akkor fog időpontot foglalni, ha azonnal talál hozzá felületet. Ha látja a szabad időpontokat és egy online foglalás gombot vagy egy telefonszámot ami mindig elérhető, akkor nyert ügyünk van! Ha keresgélnie kell, akkor elkalandozik és nem fog befoglalni. 

3. A légkör ami vonz vagy taszít

Ez olyan téma, mint a szerelem első látásra. Nincs több idő, nincs több lehetőség, vagy azon nyomban megtörténik vagy nem. Amikor a vendég belép hozzzátok, rendkívül fontos, hogy komfortosan érezze magát. Nem az a lényeg, hogy márványból legyen a padló, (persze ez sem probléma) hanem, hogy legyen rend, tisztaság, és ami még ennél is fontosabb, kedves, figyelmes fogadtatás.

Nincs is rosszabb, ha bemegyünk valahova ahol a kutya sem néz ránk, esetleg akkora a feszkó, hogy legszívesebben azonnal sarkon fordulnánk. Az emberek szépülni, megújulni, lazulni, barátkozni érkeznek hozzátok! 

4. Kiemelkedő szakértelem

Akár ajánlással, akár ismeretlenül jönnek hozzátok, az lesz a döntő vendégélmény, hogy megfelelő szakértelemmel végzitek-e a szolgáltatást. Persze a vendégek eltérő igényekkel és elvárásokkal érkeznek, de lehetőleg mindig nyújtsatok legalább 110%-ot! Nekünk ez mindig bejön! Soha nem ígérünk olyat, amit nem tudunk megcsinálni, de amihez értünk, azt maximálisan teljesítjük. Fordítsátok le ezt a hozzáállást a saját szakterületetekre és ne legyetek restek a lehető legjobbat nyújtani minden egyes vendég számára!

 5. A figyelem és a kapcsolat 

A figyelem egyfajta energia, mely a szeretet egyik megnyilvánulása. Ha valakit megajándékozunk a figyelmünkkel, az végtelenül hálás lesz érte. Ugyanez igaz akkor is, ha kapcsolatot építünk ki. Legyetek elérhetőek vendégeitek számára, hogy kiérdemeljétek a bizalmukat! Amikor nálatok vannak, tüntessétek ki őket a személyes figyelmetekkel.

 5+1. A lényeg a részletekben rejlik

Nem véletlenül dobban a kis piros szív, amikor beléptek a Salonic kezelőfelületére. Csempésszetek Ti is valami kis extra figyelmességet a szolgáltatásaitokba, amitől a vendégek elolvadnak és a szívükbe zárnak Titeket! Ez a pozitív impulzus vagy cukiságfaktor az, amire soha nem kár energiát fordítani.

Amennyiben hasznosnak találtátok a cikkünket és egyetértetek azzal a szakmai és erkölcsi hozzáállással amit képviselünk, kérjük osszátok meg, hogy minél több szakemberhez eljussanak a tanácsaink.

Ha pedig többet szeretnétek megtudni rólunk, nézzetek körbe weboldalunkon, mely elnyerte a 2019-es Év Honlapja címet, szolgáltatás kategóriában: https://www.salonic.hu