Cube Long Arrow Right External Link angle-right Search Times Spinner angle-left

A Barber Truckban is száguld a Salonic

BY ÍRISZ TÖLGYESI · 2019.10.29. 

Az nem lenne meglepő, ha azzal kezdenénk, hogy jelenleg a Csőrsz utcában található borbélyüzletben is Salonicot haszálnak, viszont az már sokkal inkább jobban hangzik, hogy hazánk első Barber Truckjába is a Salonicon keresztül vezet az út. A mobil borbély szalon teljesen egyedi, az amerikai Airstream lakókocsi mintájára épült, de 100 százalékban magyar tervezésű, kivitelezésű és tulajdonú.

A Barber Truck Mórádi Zsolt hatszoros kick-box világbajnok és három barátjának projektje. Mindig is akartak egy közös vállalkozást, de nehezen tudták eldönteni, hogy melyik területen vágjanak bele. Mivel mindannyian borbélyhoz jártak, így egyszercsak megszületett a döntés.

Egyikük sem fodrász, vagy borbély, így teljesen a vendégoldalról építették fel a Barber Truckot. Először szalonban gondolkodtak, de a magas bérleti díjak és az újdonság varázsa miatt végül a pótkocsi mellett döntöttek, amit oda parkolnak le, ahol akarnak. Ezt ne úgy képzeljük el, hogy járják a fővárost, vagy az országot. Egyelőre a Csőrsz utcában telepedtek le, illetve különböző rendezvényekre települnek ki.

Miután kész lett a “szalon”, Zsolt szükségét érezte egy olyan programnak, amely rendszerezi a költségeket, megbízható és nem utolsó sorban magyar. A Google-ban keresett és talált ránk. Dáviddal vette fel a kapcsolatot és 5 perc beszélgetés után már tudta, hogy kell neki a Salonic.

Az online foglalást, a naptárt és a kassza funkciót használják a mobil szalonban. A napi, heti, vagy havi kimutatásokat profin elvégzi a program és nem kell vele egy percet sem bajlódni, amit Zsolt óriási előnyként nyugtáz. Elmondta azt is, hogy az alkalmazottak jutalékait is a Salonic alapján fizeti ki és ebből sem volt még soha egyetlen probléma sem.

“Egyszer beállítottam a rendszert és kis túlzással azóta nem is nyúltam hozzá. Minden megy magától, ami üzletvezetőként óriási könnyebbség és megnyugtató, hiszen így a többi vállalkozásomra és a magánéletemre is jut idő” – magyarázta Zsolt, aki végezetül leszögezte: azt az összeget, amit a Salonicra kifizetünk, annak a többszörösét keressük meg!

Hogyan válik valaki Salonic felhasználóvá?

Bárki könnyedén partnerünkké válhat, legyen szó egyszemélyes, KATA-s vállalkozásról, több szakembert foglalkoztató szalonról vagy üzletáncolatról.

Első lépés a 30 napos ingyenes próbaverzió igénylése, mely ide kattintvaérhető el. 

A 30 napos próbaverzió valóban ingyenes és semmi kötelezettséget nem von maga után!

A regisztrációt követően a Salonicot azonnal élesben használhatjátok, kapcsolattartótok pedig várhatóan még aznap felkeres titeket telefonon. Igény esetén személyesen bemutatjuk a rendszer működését. 

Folyamatos támogatásunkkal rövid idő alatt napi rutinná válik a Salonic használata. Be kell vallanunk, akivel eddig komolyan elkezdtünk együtt dolgozni, szinte mindenki a partnerünkké vált. Ha valaki úgy dönt mégsem a Salonicot választja, a bevitt adatok akkor sem vesznek el a próbaidő leteltével. Nem zároljuk a rendszert, hanem elküldjük az adatokat és csak utána töröljük a fiókot.

Minden új Salonic felhasználó ingyenes oktatásban részesül. Az 1-1,5 órás bemutatkozó beszélgetés alkalmával felmérjük az érdeklődők igényeit, és testreszabottan kialakítjuk azt a stratégiát amivel át tudnak állni a Salonicra. Abban az esetben ha már használtatok hasonló vendégkezelő rendszert, úgy a korábbi rendszer adatainak áthozatalában is segítséget nyújtunk. Az ingyenes oktatás alkalmával megmutatjuk, hogyan működik a rendszer, és elvégezzük az alapvető beállításokat, (pl. szolgáltatások, munkatársak, munkaidők, vendégadatok, jogosultságok, kassza használat, stb.). 

Üzletvezetőként, szalon tulajdonosként, a konzultáción feltehetitek az összes induláshoz szükséges kérdést, ha pedig nagyobb szalonról beszélünk, akkor tréninget tartunk a szakemberek és a recepció számára. Ezt követően sem hagyunk magatokra, mindenki dedikált kapcsolattartóval dolgozik, akit kereshet üzemeltetéssel kapcsolatos kérdés esetén.

Tudjuk, hogy hihetetlen, de mi így dolgozunk! 

Amennyiben szeretnétek több információhoz jutni és megismerni Salonic csomagjainkat, forduljatok hozzánk bizalommal! 

Online időpontfoglalás itt, vagy a bal alsó naptár ikonra kattintva.

Szeretettel várunk irodánkban!