Cube Long Arrow Right External Link angle-right Search Times Spinner angle-left

Készletfigyelő rendszer

A Salonic-ban lehetőség van arra, hogy a felhasználó a termékek felvitelekor meghatározzon bizonyos készlet szinteket aminek elérésekor a rendszer figyelmeztet. Ennek lényege, hogy ha az általunk előre meghatározott mennyiségek alá csökken a készlet akkor riasztást kapunk e-mailen. A raktárkészlet menüpontban külön követhető valamennyi készleten lévő a fogyóban lévő a kritikus mennyiségű valamint az elfogyott termékek listája. Az utóbbi két esetben mindenképpen rendelni kell az anyagból. Természetesen mindezeket csak akkor tudod összehangolni ha a beállitások/alapbeállítások/készlet alatt engedélyezed a raktárkészlet modul működését.

undefined

 A raktárkészlet mozgásokat külön menüpontban tudod követni termékenkén illetve szűrni tudod munkatársra és időszakra is.

undefined

A különböző gyártók és forgalmazók által kínált termékek pontos és követhető kategórizálása érdekében a rendszerben létre lehet hozni termék Kategóriákat, Márkákat, Beszállítókat. 

undefined

Ezek létrehozása után minden egyes termék felvitelekor paraméterezni lehet , hogy az adott termék milyen Márkához tartozik, ki a beszállítója és milyen kategóriába sorolható.

undefined