Cube Long Arrow Right External Link angle-right Search Times Spinner angle-left

Hírlevél küldése a Salonic-ból

Manapság minden cég számára nélkülözhetetlen az online marketing tevékenység ami a vállalkozás és a vendégköre közötti minőségileg új kommunikációt jelenti. A hírlevél célja részben az új vendégek szerzése illetve a régi vendégek megtartása. Mindezt úgy, hogy az alábbi 5 előnnyel jár : növeli a forgalmadat, értéket közvetít, párbeszéd alakul ki a vendéggel, költségtakarékos, vendégeid tudatában tartja a szalonod szolgáltatásait. 

A Salonic időpontfoglaló rendszere rendelkezik saját hírlevélküldési funkcióval, ahol saját felületen tervezhető meg az üzenet/levél szövege illetve csatolható az előre elkészített grafika vagy plakát. Természetesen az aktuális szabadságokról, zárva tartásról, helyettesítésről is időben be tudtok számolni.

A lényeg, hogy ne egy kötelező elemként tekintsetek a hírlevélre, hanem a vendégekkel való kapcsolattartás egy hatékony módjaként. Ennek megfelelően időről időre változtassatok, alakítsatok a hírlevélen. Fontos, hogy az "üzenet" a megfelelő célcsoport részére legyen kiküldve. A küldés előtt ennek megfelelően válasszatok vendégcsoportot vagy akár elküldheted valamennyi női vagy férfi vendégednek. Itt is látható mennyire fontos a vendég profil minél részletesebb kitöltése.  

undefined

A véglegesítés illetve kiküldés előtt lehetőséged van teszt e-mail t küldeni magadnak, és ha szükséges még tudsz változtatni . A kiküldés dátumát is be tudod állítani azaz időzítheted egy bizonyos időpontra. Legkorábbi dátum a hírlevél időzítésénél 30 perc.

undefined

 A hírlevél küldés limitálva van a Salonic rendszerben így ha elérted az adott hónap limitjét akkor nem ajánl fel új hírlevél készítési lehetőséget csak a következő hónapban.

A kiküldött hírlevelek utánkövetése is lehetséges aszerint, hogy pontosan kinek ment ki , és azt mikor nézte meg stb.