Cube Long Arrow Right External Link angle-right Search Times Spinner angle-left

05. Vendégek kezelése / felvitele

A vendég adatbázist érdemes egyenként felvinni a rendszerbe és kitölteni valamennyi a Salonic rendszer által kért és ismert ugyanakkor a vendég által engedélyezett adatot. Vendégeidet a rendszer mobiltelefonszám alapján azonosítja, ezért ezt az mezőt mindenképp ki kell töltened. 

undefined

Az adott vendég számlázási adatait is ki tudod tölteni ,így amennyiben számlát szeretne egy gombnyomással a rendszer ki tud állítani számára számlát.

undefined

Abban az esetben, ha például "beeső" vendéget fogadsz akkor ez esetben nem kell semmilyen vendégadatot kitöltened a naptárban csupán a szolgáltatást rögzíted.

undefined

Meglévő nagyobb adatbázisból lehetséges a vendég alapadatok importálása is a rendszerbe. Ha nem szeretnéd a vendégeket egyesével hozzáadni, megteheted új időpont hozzáadásakor, valamint a vendég első, online bejelentkezése során automatikusan létrejön a saját vendégprofilja a rendszerben.

A vendégeidet együtt a vendégek kezelése menüben látod ahol az alap információkat meg tudod tekinteni mint: tel.szám, e-mail cím, aktivitás , forgalom.

Az aktivitásnál a kék színű pöttyökre viszed a kurzort akkor megmutatja hogy mikor volt utoljára, illetve a pontok hónapokat jelentenek így látod az elmúlt fél év vendég aktivitást. 

undefined